Tot ceea ce misca in industria muzicala romaneasca !

miercuri, 27 ianuarie 2010

Sahara feat Bob Sinclair & Shaggy - I wanna



S-a vorbit in ultimul timp peste tot despre noul single al trupei Sahara in colaborare cu Shaggy si Bob Sinclair, probabil cea mai mare realizare pe plan muzical din Romania.

Iata ca asteptarea a luat sfarsit si melodia a fost data publicului. Piesa “I wanna” a fost difuzata pe un post de radio din strainatate.

Videoclipul va fi cel mai probabil filmat in cursul lunii martie, programele celor trei fiind foarte incarcate in perioada aceasta.

Piesa a fost compusa de Costi, impreuna cu echipa DrStudio (Alin Soare, Silviu Dumitriu, Catalin Tuta si Simy).
Parerea mea este ca aceasta colaborare inseamna un apogeu al industriei muzicale romanesti si se dovedeste inca o data ca avem artisti cu adevarat valorosi care merita numai cuvinte de lauda . Costi mereu a fost criticat pentru ca in trecut a abordat si un alt stil de muzica ( manelele ) dar nu acest lucru conteaza pentru ca fiecare are dreptul sa asculte ceea ce vrea ci conteaza faptul ca a reusit sa aduca un suflu nou muzicii romanesti prin noile sale creatii . Trebuie mentionat si faptul ca nu e asa usor sa ajungi sa colaborezi cu artisti consacrati precum Shaggy sau Bob Sinclair iar Costi a reusit acest lucru intr`un timp foarte scurt ( mai putin de un an de la lansarea proiectului Sahara ) asa ca jos palaria . Multa bafta in continuare Costi si sa speram ca vei mai reusi astfel de colaborari pe viitor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu